maandag 31 oktober 2011

scrapsite-weekend

Het afgelopen weekend ben ik met meer dan 20 meiden van het scrapsite-forum een weekend naar Dongen geweest om drie dagen lang lekker te scrappen, te kletsen en te lachen. Nou alledrie hebben we uitgebreid en veel gedaan dit weekend.
Ik heb weer 5 nieuwe layouts kunnen maken voor mijn Amerika-album en daarmee is het einde van het album nu echt in zicht. Nog 1 spread af te maken en dan nog twee enkele layouts maken als voor- en achterpagina............
Ik ben er echt zo blij mee dat ik dit project (dat al sinds 2003 op mijn verlanglijstje stond) nu eindelijk eens heb gemaakt!
Ik zal jullie twee layouts van het album laten zien, omdat deze layouts niet van de workshop van Moniek zijn en/of omdat ik ze behoorlijk naar eigen inzicht heb gelift. De rest hou ik gewoon lekker voor mezelf (nou ja..... de meiden die het afgelopen weekend mee waren, hebben ze natuurlijk wel gezien).

En naast mijn Amerika-album is nu ook mijn Project Life weer helemaal bijgewerkt, maar het is nu te donker om foto's te maken, dus dat moet maar even tot woensdag wachten.
Zo heb ik deze week dan nog weer eens wat te bloggen :-)

Liefs Nicole

4 opmerkingen:

 1. Klinkt helemaal gezellig!!!! Ik vind je lo's erg mooi! Kan me voorstellen dat je trots bent dat je het afgemaakt hebt! Is toch heel wat!
  Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind je album van Amerika heel erg mooi geworden. Ik ben heel erg benieuwd naar het eind resultaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. He, Nicole, wat is dat nou, ik mis de eervolle vermelding! Hahaha, maar je hebt goed je best gedaan hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig! Nog bedankt voor je hulp bij mijn vakantiealbum. Ik ben nu goed op dreef. Heb nog wat foto's bijbesteld, maar hoop snel het resultaat te laten zien.

  BeantwoordenVerwijderen