zondag 16 oktober 2011

Fietsen zonder zijwieltjes

Het is alweer even geleden dat ik heb geblogged. Niet omdat ik de afgelopen weken niet heb gescrapt hoor, integendeel.....Ik ben de afgelopen drie weken druk aan het scrappen geweest met de online workshop van Moniek en heb inmiddels zeven spreads van mijn Amerika-album klaar maar die wil ik niet op mijn blog laten zien. Het Amerika-album is nog niet af dus daar zal ik de komende weken ook nog wel druk mee bezig zijn, maar gisteren en vandaag wilde ik tussendoor toch een andere layout maken.Gisteren is Cas namelijk druk aan het oefenen geweest om te leren fietsen zonder zijwieltjes. Al sinds we van avkantie terug zijn, vraagt hij of we voor hem een fietshelm gingen kopen en of hij dan zonder zijwieltjes mocht fietsen. Gisteren heeft Arjan dit met Cas gedaan en natuurlijk wilde Cas dan ook gelijk oefenen. Nou dat oefenen was helemaal niet nodig. De eerste poging ging gelijk goed. Toen Arjan Cas losliet, fietste Cas gewoon verder alsof het de normaalste zaak van de wereld is!
Niets oefenen, vasthouden, naast de fiets rennen etc.......Helaas was ik niet thuis gisteren, maar omdat Arjan eigenlijk niets hoefde te doen, kon hij veel foto's en filmpjes maken en dus heb ik nog alles kunnen zien!De foto's moesten natuurlijk meteen gescrapt worden....................

met dit als resultaat:Wat ben ik toch trots op mijn kleine mannetje die zo goed en snel heeft leren fietsen!

Liefs Nicole

10 opmerkingen:

 1. Dat was natuurlijk in het kader van de SUPERhelden-week! Dacht Cas ik ben ook een SUPERheld en ga gewoon fietsen ;-) Geweldig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, wat goed!!!
  Ik zal goed uitkijken als jullie straat in loop!
  Cas zal wel ontzettend trots op zichzelf zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hahaaaaa wat leuk is hij geworden en wat goed dat je gelijk een LO er van gemaakt heb.....hij is geweldig en cas is een held....lekker stoer om te zien.

  Groetjes en een fijne week...
  Fia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ben je toch ontzettend snel met je foto's verwerken.. En hij is leuk geworden

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt knap zeg!!!! Super leuke lo!!! Dat is wel heel erg vers van de pers! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat stoer is dat zeg, en opeens zijn ze er aan toe om los te fietsen.
  Hier ook 1 die ging zitten en fietste gelijk weg, heerlijk is dat geen tong op je schoen van het achterna hollen. Ik moest in het begin nogal vaak zeggen niet te hard, maar dat zal niet vreemd in je oren klinken.
  je hebt er een hele leuke LO van gemaakt.
  Groetjes Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat ben jij toch snel;). Super layout! En knap van Cas!
  groetjes Angelina

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat knap dat je zoontje zonder zijwieltjes kan fietsen en wat ben jij snel om de foto's te verwerken tot deze prachtige lay-out.

  BeantwoordenVerwijderen