maandag 17 november 2014

December daily Facebook groep

 
Het is alweer even geleden dat ik mijn blog heb gebruikt, maar ik scrap nog steeds heel veel. Ik merk alleen dat het laten zien van mijn creaties nu voornamelijk gebeurt op Facebook en niet meer op mijn blog. Dat wil ik voor 2015 veranderen en ik heb me voorgenomen om in 2015 weer al mijn creaties op mijn blog te laten zien (en op Facebook). Dat zullen dan vooral mijn PL-pagina's worden, want ik merk dat ik vooral nog scrap voor PL. Het maken van gewone layouts schiet er aardig bij in (maar wie weet...... komt daar in 2015 ook wel weer verandering in).

Om mezelf alvast weer te laten wennen aan het gebruik van mijn blog ga ik ook mijn december daily 2014 laten zien op mijn blog.
Ben jij nou ook zo'n fan van December daily, of wil je dit jaar voor het eerst starten met December daily maar heb je nog wat motivatie en inspiratie nodig, kijk dan eens op de Facebook groep die ik heb gemakkt; helemaal gericht op december daily. Je vindt hier de nodige motivatie en inspiratie, je vindt er informatie (wat is een december daily en hoe kun je een december daily maken) en ik zal er ook leuke opdrachten op zetten waarover je kunt scrappen als je het zelf even niet meer weet.

Ben je nieuwsgierig geworden, klik dan eens hier.....

Groetjes Nicole

1 opmerking:

  1. Wat leuk dat je je blog nieuw leven inblaast! Ik miste je hier al :-) Fijn dat je terugbent.

    BeantwoordenVerwijderen