maandag 4 juni 2012

Project Life 2012: week 20, 21 en 22

het zijn drukke scrapweken, de laatste weken, met de online class van Ali Edwards " 31 Things" (waar ik overigens een klein beetje mee achter loop) en dan ook nog iedere week mijn PL bijhouden en af en toe wat maken voor Scrapdelight.
Maar ik klaag niet hoor. Ik vind het heerlijk om zoveel te scrappen...........

Vandaag laat ik jullie mijn bijgewerkte PL weer eens zien.
Week 20; de week van moederdag en de week waarin Arjan jarig is geweest, en raad eens hoe oud hij is geworden :-)


week 21: de week waarin het het prachtig zomerweer was en ook de week waarin Cas vijf nachten achter elkaar droog is gebleven en dus zijn lang beloofde "op afstand bestuurbare auto"  heeft verdiend.


En tenslotte vorige week, week 22; de week van Pinksteren waarin het ook nog zulk prachtig weer was en we daar heerlijk van genoten hebben.Nou, dat kan maar weer helemaal bijgewerkt zijn. Dan heb ik de rest van de week om weer verder te gaan met de opdrachten van Ali's class. Ik ben inmiddels gevorderd tot en met dag 14, maar ik zou eigenlijk al bij dag 19 moeten zijn. Dat vind ik eigenlijk nog niet slecht! Het is in elk geval een heel erg leuke class, leerzaam en ik vind het geweldig dat er straks 31 verhalen zijn geschreven, over onderwerpen die ik zelf niet had kunnen verzinnen om over te schrijven. Misschien dat ik in een later blogbericht nog weer eens wat van de layouts zal laten zien, maar misschien ook niet...............

Liefs Nicole

4 opmerkingen: