zaterdag 12 februari 2011

Project Life 2011 : week 6

Deze week heb ik een pageprotector van de Hema gebruikt. Iemand op onze "PL2011-group" had een andere HEMA-pageprotector al eerder gebruikt en ik vond die geweldig en dus ben ik naar de Hema geweest om die ook te kopen en toen zag ik ook deze. Ik heb ze allebei gekocht, omdat ik het leuk vind om verschillende soorten en maten pageprotectors in één album te hebben.
In de "gewone" fotoboeken gebruik ik ook allemaal verschillende maten layouts (en dus pageprotectors) door elkaar en ik hou van de afwisseling daarvan!

De gaatjes in de pageprotectors van andere merken kloppen alleen niet met de ringband van mijn American Craft album en dus moest ik de pageprotector iets "verbouwen". Ik heb over de zijde waar de gaatjes zitten een stukje designpapier geplakt (zowel aan de voorkant als aan de achterkant) en daar heb ik nieuwe gaatjes in gemaakt! Ik vind ook deze afwisseling weer erg leuk in mijn album.

De pageprotectors van de Hema zijn in formaat A4 en als ik (net als met de grote 12" pageprotectors) maar één pagina wil maken, heb ik een beetje te weinig ruimte. Daarom heb ik ervoor gekozen om van deze kleinere pageprotectors zowel de voor- als de achterkant te gebruiken voor één week.
Mijn week 6 ziet er dus als volgt uit:

Voorkant:
(links van de pagina van week 6 zie je een gewone A4 "showtas" zitten waar ik vorige week een brief in heb gedaan over onze familiereunie en waar ik aan de achterkant nog een lange journaling in wil maken over mijn leven op dit moment, maar ik kan me er nog niet toe zetten om die te gaan schrijven).
In elk geval heb ik die A4-showtas op dezelfde manier passend gemaakt voor mijn album als de pageprotector van week 6.
Achterkant:
Liefs Nicole

8 opmerkingen:

 1. Ziet er weer leuk uit Nicole.. Ik ben heel erg benieuwd hoe het dik dat album aan het eind van het jaar is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zien er leuk uit nicole

  gr miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf weer hoor Nicole, ik blijf je stijl toch wel erg mooi vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is heel mooi!
  Strak maar toch speels.
  Maar als ik het goed begrijp
  ben je aan die vakken gebonden.
  Grappig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind dit weer heel apart er tussen. Mooi om zo gedurfd te scrappen. Het wordt een heel mooi aandenken, denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ziet er erg leuk met de verschillende vakjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ook deze zijn weer geweldig!! idd leuk, afwisseling! ik vind t zo knap dat je dit zo ijverig blijft doen! zou ik nooit kunnen!

  BeantwoordenVerwijderen