dinsdag 14 december 2010

zo trotst op mezelf.....

...... want ik heb het grootste deel van mijn kerstkaarten al verstuurd.
Ik was dit jaar erg laat met het maken van de "kerstmannen-foto" en het lukte dus niet meer om met een leuke foto kerstkaarten te laten drukken en om nou al mijn kerstkaarten zelf te maken, dat zag ik niet zitten!
Maar zaterdagavond bedacht ik me ineens dat ik toch wel een erg leuk voorbeeld had gezien voor een kaart en dat ik mijn stempels en stansen toch niet voor niets had gekocht! Uiteindelijk ben ik zondagochten om half negen aan de eettafel gaan zitten (alle benodigde scrapspullen naar beneden gesjouwd) en heb tot half negen 's avonds zitten stempelen, stansen, snijden, knippen en plakken en ik ben zeer tevreden over het resultaat.

Na 12 uur knutselen had ik 16 kaarten af, helaas krijgt dus toch nog steeds niet iedereen een zelfgemaakte kaart.
Uiteindelijk heb ik zondagavond alle zelfgemaakte kaarten geschreven en ook nog wat "gewone" kerstkaarten geschreven en gisteren heb ik dat allemaal gepost. Ik ga er deze week nog een aantal versturen en dan is het wel klaar geloof ik.
Ik ben zo trots op mezelf, want dit jaar gaan onze kerstkaarten echt eens voor de kerst aankomen!
Liefs Nicole

3 opmerkingen:

 1. wat een lieve kaartjes en lieve kerstmannetjes er op grt jans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kaarten. Ik heb zelf mijn kerstkaarten gemaakt op Goededoelenkaartje.nl. Daar werd namelijk een groot deel van het geld ook nog eens gestort op de rekening van een Goed doel, die ik mocht kiezen.

  Dan doe ik ook nog eens wat extras met Kerst!

  Mooie je hebt echt talent Nicole! groetjes
  Alexandra uit Bunnick

  BeantwoordenVerwijderen