vrijdag 9 september 2011

Project Life 2011: week 33, 34 en 35

Tja..... zo ben je weer bij en zo loop je ineens weer te haasten om drie weken in te halen.
Ik moet de laatste weken de scrapzin echt uit mijn tenen halen en dus zit ik tegenwoordig vaker wat op internet te zoeken naar inspiratie dan dat ik zit te scrappen.
Het zal wel komen omdat ik eigenlijk te veel projecten op mijn bureau heb liggen en daar word ik altijd wat onrustig van en dat gaat dan altijd weer ten koste van de scrapzin.
Ik zal dit weekend eens kijken of ik wat tijd kan maken om mijn vakantie-album af te maken. Daar hoeft echt eigenlijk niet meer zoveel aan te gebeuren, alleen nog een eerste pagina en de voorkant van het album moet nog wat bescrapt worden. Niet veel werk dus, maar als je de zin toch al uit je tenen moet halen, dan is het een heel karwei.

Nu in elk geval weer bij met Project Life en dat is weer een heerlijk gevoel. Nog steeds ben ik iedere week blij dat ik aan dit project ben begonnen en iedere week die ik af heb, beschouw ik als een "schat"; een pagina vol met mooie, alledaagse of bijzondere gebeurtenissen die is vastgelegd voor altijd! Zo langzamerhand bestaat mijn "schat" dus al uit 35 weken, 2/3 van het jaar is klaar!

week 33:

de week waarin ik 40 werd (oh my god......... zet ik dat hier echt op het wereld wijde web neer??????) en de week waarin Cas voor het eerst naar school ging.

week 34:

de week waarin mijn moeder jarig was en waarin er eindelijk een echte oplossing kwam voor het "haarwasdrama" met Cas.

week 35:

de week waarin Cas en Olivier voor de 102e, de 103e, de 104e en de 105e keer keken naar 1 van de Toy Story films en de week waarin Cas aan kleuterzwemles is begonnen en de week waarin Cas zijn eerste takenbrief van school mee naar huis kreeg!
En nu ga ik moed verzamelen om mijn vakantie-album af te maken. Er staat ook namelijk alweer een nieuw project op de planning. Vanaf 26 september start Moniek namelijk weer een nieuwe online-workshop met layouts. In twee weken gaan we 7 dubbele layouts maken waarop veel foto's verwerkt kunnen worden. Ideaal dus voor de Amerika-foto's (vakantie 2003) die ik nog altijd zo graag wil scrappen. Het zal wel flink doorwerken worden, want 7 dubbele layouts in twee weken.............. Misschien haalt dat me wel uit mijn scrapdipje.

Liefs Nicole

2 opmerkingen:

  1. Klinkt als een leuke uitdaging, die online workshop. Veel succes ermee.

    En hopelijk komt je scrapzin dan terug, want je maakt echt mooie dingen. Ik haal veel inspiratie uit jouw werk. Zowel je geweldige project life album, als je Lootjes, dus ga zo door!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind ze weer helemaal gaaf!! Tuurlijk ben je trots op die bijzondere 'gewone' momenten die je nu vast hebt! Ik wil ook zo graag beginnen maar wacht tot januari...

    Fijn weekend met hopelijk wat scraptijd/zin!

    BeantwoordenVerwijderen