vrijdag 19 augustus 2011

Project Life 2011 : week 28 tot en met 32

Ik had wat achterstand in mijn Project Life, maar heb de afgelopen dagen hard gewerkt om de achterstand weer in te halen. Waar ik het dan de afgelopen weken zo druk mee heb gehad, kun je in onderstaande pagina's wel zien :-)

week 28:
Dit zijn veel pagina's, omdat ik 1 grote foto van Cas heb toegevoegd en ook nog een pageprotector van 6x12" (met ruimte voor 6 foto's van 4x6"), allemaal in verband met Cas zijn 4e verjaardag en het afscheid van het KDV. Daarnaast natuurlijk ook nog een "basispagina" met de foto's en journaling van de rest van week 28.Week 29:
week 30 en week 31: wat foto's en verhaaltjes over de vakantie, die niet (of niet zo uitgebreid) in het vakantie-album staan.
week 32: weer thuis en niet veel anders gedaan dan vakantiespullen opruimen en klussen.

En dat maakt dat ik nu weer helemaal b(l)ij ben en dat ik nu met een goed gevoel aan mijn vakantie-album verder kan gaan.

Liefs Nicole

7 opmerkingen:

 1. Wauw! Wat heb je weer veel gemaakt! Het ziet er echt geweldig uit :)Ontzettend mooie foto's en vooral die grote van je zoontje vind ik super!
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt helemaal super gaaf allemaal!!!
  Ik heb ook nu die pageprotectors gekocht dus kan beginnen.... Maar hoe, begin is altijd moeilijk.... :D

  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik blijf het zo gaaf vinden met al die kleine foto's en kaartjes! wie weet waag ik me er ook ooit nog wel eens aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super! Echt heel mooi gedaan.

  Mag ik je vragen van welk merk/serie die kaartjes met data enzo zijn? Of heb je ze zelf gemaakt? En zo ja met wat voor papier?

  En die afgeronde randen van je foto's en kaartjes... hoe doe je dat? Heb je daar een apparaatje voor ofzo? Vind het echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat mooi gedaan, zo'n collage en manier van scrappen wil ik ook nog eens maken, leuke inspiratie zo.
  Groetjes Frences

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jee, jij bent erg druk geweest en wat veel tekst, ik heb al moeite om 1 zin te verzinnen bij mijn layouts, erg mooi gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben echt een bewonderaar van jouw jaarboek!! Ik vind het zooo prachtig, dat is toch geweldig als je dat later terugkijkt!! Wat een mooie foto ook die grote van Cas! Ik smelt echt weg in zijn donkere ogen ;-)
  Groetjes,
  Arja

  BeantwoordenVerwijderen