dinsdag 31 augustus 2010

Toothless beauty

Soms kom ik er niet meer uit.................. Dan ligt er iets op mijn bureau waarvan ik echt even niet meer weet wat ik ermee wil en daar kan ik dan uren en dagen mee bezig zijn. Aan iets anders beginnen heeft dan helemaal geen zin, ik zit dan zo vast dat ik totaal inspiratieloos ben. Het enige dat helpt, is blijven zoeken op internet naar inspiratie.

Zo ging het ook met deze layout. Al een paar dagen lag ie op mijn bureau, foto's geprint, papier uitgezocht, sketch gemaakt van hoe ik het ongeveer wilde hebben, alles ging heel voorspoedig.
Totdat ik bij de titel en de journaling kwam.
De foto's zijn gemaakt tijdens de zoveelste fotoshoot van Olivier. Ik heb in de eerste maand
en bijna maandelijks een fotoshoot gemaakt omdat zo'n klein mannetje natuurlijk snel verandert (en nee..... dat was geen goede journaling want dat had ik al bij de foto's van april 2010 "gejournaald").

Op internet ben ik twee avonden lang aan het zoeken geweest naar een titel die paste bij de foto's en dan ben ik niet zo van de zoetsappige titels. Uiteindelijk kwam ik de titel "toothless beauty" tegen en wist meteen dat dat de juiste titel was. De foto's zijn van maart 2010, vlak voordat Olivier zijn eerste tandjes kreeg en één van de laatste keren dat wij konden genieten van een tandloos baby-gezichtje. Nooit meer zullen
onze kindjes zo'n heerlijk tandloos gezicht hebben (nou ja...... misschien als ze 80 zijn maar dan is het niet meer zo'n heerlijk onschuldige babyface).

Eindelijk................ na bijna een week is deze lay
out dan toch een feit!
De layout is op Amerikaans A4 formaat gemaakt.
Het papier van deze layout is van October Afternoon uit de serie Farm Fresh. Het streepjespapier is "Hey Barn" en het ruitjespapier is " Root Cellar". Over het streepjespapier heb ik een randje geborduurd met aquakleurig borduurgaren van DMC (ik heb de verpakking weggegooid dus weet niet welk nummer het is). De sticker met de tekst "So much love" is een Word sticker van October Afternoon uit de serie "ducks in a row". Deze sticker is op een iets grotere halve cirkel van rood cardstock geplakt.
De journaling heb ik op wit cardstock geprint en daarna in reepjes uitgesneden en opgeplakt. De titel heb ik met de Cricut uitgesneden uit zwart cardstock. Als laatste heb ik er nog een brad van BoBunny (discover Icabdy Brads) aan bevestigd.

Tot later!
Liefs Nicole

7 opmerkingen:

 1. ik vind 'm superleuk! hele gave titel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schitterende titel! Meid je hebt er dan wel 'even' naar moeten zoeken maar de titel en de foto's en de journaling zijn een heel gaaf geheel geworcen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ontzettend gaaf geworden ! Liefs joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Voor alles is een tijd van komen en gaan, zo ook voor die tandjes. Wat een schattige foto en een sper titel!!! Mooi hoor.

  Groetjes Marjolijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed werk heeft tijd nodig Nicole! Leuke layout.

  BeantwoordenVerwijderen