dinsdag 25 mei 2010

Zo hehe......

....... eindelijk heb ik het album " een week uit mijn leven" af! Wat was dat een enorme klus zeg, ik heb er bijna twee maanden over gedaan. Dat komt natuurlijk niet alleen omdat ik een langzame scrapper ben, maar ook omdat ik het met werk nogal druk heb gehad.
Ik heb de laatste weken ontzettend veel en lang gewerkt, omdat de verhuizing van ons kinderdagverblijf niet is gegaan
zoals we graag zouden willen (en dat is echt het understatement van de eeuw!!!!). Veel was en is er nog niet af, en dus is het nu al vijf weken roeien met de riemen die we hebben, maar dat kost steeds meer energie.

En ja...... dan kom je thuis en heb je echt nergens meer zin in! Het scrappen heeft dus ook een beetje op een laag pitje gestaan. Langzaam maar zeker is mijn album dan toch tot stand gekomen en nu ben ik eigenlijk rete-trots! Niet alleen dat ik weer een project heb afgerond, maar ook omdat ik het ontzettend leuk vond om eens te scrappen over de gewone alledaagse dingen. Veel te vaak had ik al gedacht "ik wil eens een album maken over een week uit mijn leven" en evenzoveel keren kwam het er dan toch niet van. Uiteindelijk werd ik enthousiast door de workshop van Moniek (klik hier) en heb ik besloten daaraan mee te doen. Het resultaat is een mooi en behoorlijk uitgebreid album wat ik nu al (twee maanden na de bewuste week die is vastgelegd) een mooie herinnering vind over de dingen in mijn leven die ik zo gewoon vind.


Ik ga hie
r niet alle pagina's één voor één laten zien en ik ga hier ook geen uitgebreide beschrijving geven van hoe ik het album heb gemaakt. Als je er meer over wilt weten, dan moet je Moniek maar platmailen....... wie weet gaat ze dan nog een keer de workshop verzorgen!

Morgen nog een dagje werken en daarna heb ik (bij
na) twee weken vrij, ik ga mijn overuren lekker opnemen.
Ik denk dat
van scrappen niet zoveel zal komen, want ik ga mijn brei-konijn eens lekker afmaken en bovendien ga ik al mijn tijd spenderen met de mannen...... die heb ik de laatste weken namelijk ook veel te weinig gezien, geknuffeld, besnuffeld en gekust!

Dusseh! Tot over twee weken!
Liefs Nicole

7 opmerkingen:

 1. erg leuk geworden!

  groeties Femkev

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Meid meid wat een juweel van een album maar...wat een werk!En dat noemt zichzelf een langzame scrapper, maar.....wat je maakt is echt top!!!
  Mijn complimenten hoor echt heel erg mooi en wat zal het leuk zijn om het later nog eens in te bladeren.

  groetjes Fia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh wat gaaf !! Daar mag je met recht rete-trots op zijn ;)

  Ik wil ook zo'n album, haha dus ik ga even gluren bij Moniek !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er gaaf uit!! Wat een werk zeg!! Supercallifragistic :p

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tjee wat een VET album Nicole. echt superleuk. En nu maar genieten van je vrije tijd. Ik ken het dat je nergens puf voor hebt en ik heb niet eens 2 kids haha. Jammer dat ik je niet meer bij Scrapfever zie maar ik volg je natuurlijk op je blog :-).

  Groetjes Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou, je hebt je best wel weer gedaan zeg, wat een prachtig album, echt super!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een gaaf album zeg!! Weer een knap staaltje werk ;)
  Geniet lekker van deze 2 weken en natuurlijk van je mannen!

  Dikke kus van mij

  BeantwoordenVerwijderen